În contextul actual sănătatea mintală reprezintă o componentă esențială a sănătății individuale și constituie un obiectiv major al politicii de sănătate publică.

Promovarea sănătății mintale vizează modele de conduită și un mod de viață sănătos care cresc rezistența la factorii perturbatorii și reduc riscul de apariție a bolilor psihice. Persoanele cu tulburari psihice beneficiază de asistență medicală, îngrijiri și protecție socială la fel ca și alte categorii de bolnavi adaptate cerințelor lor de sănătate.

Spitalul de Psihiatrie Mocrea a fost înființat în judetul Arad la doar 2 km de orașul Ineu, situat pe cursul mijlociu al văii Crisului Alb , între Munții Zărandului și Codru Moma, în anul 1957 în momentul în care la nivel regional adresabilitatea depășea capacitatea secțiilor de profil existente.

Avem amenajat un parc de aprox. 6,5 ha unde se găsesc diferite specii de arbore și unde se creează un climat perfect pentru odihnă, deplasare și terapie ocupațională.

 

 
 
 
 

Organigrama

Scris de Spital Mocrea on . Posted in Diverse

Anexa organigramei poate fi descarcata pentru a putea fi studiata prin click aici

 

 

Regulamentele Intern si ROF

Scris de Spital Mocrea on . Posted in Diverse

Regulamentul de organizare si functionare a fost aprobat prin Hotararea Consiliului Judetean nr. 378/12.12.2019 si se poate vizualiza aici        

Regulamentul de organizare si functionare poate fi descarcat pentru a fi studiat prin click aici

 

Acest website utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor.