Despre noi

Scris de Spital Mocrea on . Posted in Diverse

În contextul actual sănătatea mintală reprezintă o componentă esențială a sănătății individuale și constituie un obiectiv major al politicii de sănătate publică.

Promovarea sănătății mintale vizează modele de conduită și un mod de viață sănătos care cresc rezistența la factorii perturbatorii și reduc riscul de apariție a bolilor psihice. Persoanele cu tulburari psihice beneficiază de asistență medicală, îngrijiri și protecție socială la fel ca și alte categorii de bolnavi adaptate cerințelor lor de sănătate.

Spitalul de Psihiatrie Mocrea a fost înființat în judetul Arad la doar 2 km de orașul Ineu, situat pe cursul mijlociu al văii Crisului Alb , între Munții Zărandului și Codru Moma, în anul 1957 în momentul în care la nivel regional adresabilitatea depășea capacitatea secțiilor de profil existente.

Avem amenajat un parc de aprox. 6,5 ha unde se găsesc diferite specii de arbore și unde se creează un climat perfect pentru odihnă, deplasare și terapie ocupațională.

 

 
 
 
 

Acest website utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor.