Alte informații

În contextul actual sănătatea mintală reprezintă o componentă esențială a sănătății individuale și constituie un obiectiv major al politicii de sănătate publică.

Promovarea sănătății mintale vizează modele de conduită și un mod de viață sănătos care cresc rezistența la factorii perturbatorii și reduc riscul de apariție a bolilor psihice. Persoanele cu tulburari psihice beneficiază de asistență medicală, îngrijiri și protecție socială la fel ca și alte categorii de bolnavi adaptate cerințelor lor de sănătate.

Spitalul de Psihiatrie Mocrea a fost înființat în judetul Arad la doar 2 km de orașul Ineu, situat pe cursul mijlociu al văii Crisului Alb , între Munții Zărandului și Codru Moma, în anul 1957 în momentul în care la nivel regional adresabilitatea depășea capacitatea secțiilor de profil existente.

Avem amenajat un parc de aprox. 6,5 ha unde se găsesc diferite specii de arbore și unde se creează un climat perfect pentru odihnă, deplasare și terapie ocupațională.

Spitalul de Psihiatrie Mocrea, JUDETUL ARAD

Telefon :

0257/329966

0257/329988

Fax:

0257/329966

Email :

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

|| SOLICITĂRI ŞI RECLAMAŢII

Pentru solicitări de informaţii sau reclamaţii, vă rugăm să vă adresaţi prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

|| TRANSPORT ŞI ACCES

Se poate ajunge cu autoturism sau cu mijloacele de transport în comun.

 

Formular de contact

Trimiteți un email. Toate câmpurile cu asterisc (*) sunt obligatorii.

Acest website utilizează cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor.